Looking For Anything Specific?

Την Μ. Τρίτη θα κριθεί η τύχη των ηλικιακών πρωταθλημάτων

 



Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έχει συγκαλέσει σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzetta.gr , η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την Μεγάλη Τρίτη. "Η  τηλεδιάσκεψη θα αφορά πρώτον, την ταμειακή διαχείριση από την 1η έως την 26η Απριλίου, δεύτερον τις Εθνικές ομάδες και τρίτον, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις μικρές ηλικίες. Την απόφαση για το έκτακτο αυτό Δ.Σ την πήρε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος".

Ασφαλείς εκτιμήσεις σχετικά με την τύχη των ηλικιακών πρωταθλημάτων δεν μπορούν να γίνουν. Μέχρι στιγμής η φημολογία περί διεξαγωγής των παιδικών και εφηβικών πρωταθλημάτων κατά τους θερινούς μήνες δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. 

Είναι σαφές πως εάν υπήρχε εκλεγμένη διοίκηση στην ΕΟΚ για όλα αυτά τα θέματα, όπως η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων, οι προπονήσεις νεαρών ηλικιών, το άνοιγμα των ακαδημιών και τα πρωταθλήματα θα υπήρχαν απαντήσεις αλλά και πιέσεις προς την ΓΓΑ .

 Αυτή την στιγμή η ρευστή κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο ηγεσίας στην Ομοσπονδία δυστυχώς επιβραδύνει τις όποιες εξελίξεις. Παιδιά, γονείς, προπονητές, παρακολουθούν με συναισθήματα απόγνωσης όσα συμβαίνουν. Βλέπουν την μεν Πολιτεία να ξεχνάει τον αθλητισμό, να μην αναφέρει καν χρονοδιάγραμμα επιστροφής των παιδιών στα γήπεδα και την δε Ομοσπονδία του Μπάσκετ να υπολειτουργεί καθώς διοικείται από υπηρεσιακή διοίκηση που δεν δείχνει διάθεση να λύσει προβλήματα. Παρακολουθούμε ένα "χαρτοπόλεμο" ανακοινώσεων. Αυγενάκης και Βασιλακόπουλος ανταλλάσσουν δημόσια κατηγορίες. Λιόλιος , Φασούλας και Παπανικολάου συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα όμως όλοι ξεχνούν πως υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες. Το μπάσκετ πρέπει να λειτουργήσει, δεν μπορεί να αποτελεί τον τελευταίο τροχό της άμαξας.

 Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε καν στο ερώτημα: "ποιος είναι χαμένος από όλη αυτή την κατάσταση;" Μα  φυσικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και τα παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια