Looking For Anything Specific?

Πρώτα το Μπάσκετ: "Προτεραιότητα μας η άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών"

 


Σε ένα δίκαιο αίτημα, το οποίο κατά την γνώμη μας θα έπρεπε να έχουν θέσει όλες οι υποψήφιες για τις εκλογές της Ομοσπονδίας παρατάξεις προχώρησε η πρωτοβουλία "Πρώτα το Μπάσκετ" που ζητάει την επαναλειτουργία των Ακαδημιών. Η βάση του Μπάσκετ βρίσκεται στα τμήματα υποδομών τα οποία εδώ και 4-5 μήνες βρίσκονται σε αναστολή κάτι που δεν συνέβη ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη για τόσο μεγάλο διάστημα.

 Εδώ και μήνες δεν εξετάζονται καν εναλλακτικές προτάσεις για άθληση ανά γκρουπ ατόμων, έστω σε εξωτερικό χώρο.  Οι υποψήφιες για τις εκλογές παρατάξεις θα έπρεπε να έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους το συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμιά ενημέρωση σε σωματεία, προπονητές, αθλητές και γονείς.  Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα(παιδικά, εφηβικά κλπ), κανείς δεν ξέρει εάν πρέπει να θεωρείται απλά "χαμένη" η χρονιά ή αν υπάρχει βούληση για την αναπλήρωση της με κάποιο τρόπο. Την ίδια στιγμή, η απερχόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας απλά "κωφεύει" και δεν έχει καν ασχοληθεί με το θέμα.

Η ανακοίνωση: 

"Η πρωτοβουλία «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ» ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας 5 Απριλίου για την ανάδειξη της συγκρότησης σε σώμα προσωρινού ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θεωρεί ως προτεραιότητα τη λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς την Πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων, σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς. 

 Η διαφαινόμενη απόφαση επαναλειτουργίας των σχολείων με χρήση υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη χρήση των rapid test, δε μπορεί πλέον να μην εφαρμόζεται αντίστοιχα σε συνειδητοποιημένες και πειθαρχημένες κοινωνικές ομάδες όπως οι Ακαδημίες των αθλητικών σωματείων.

Η πρωτοβουλία μας, σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την απόφαση της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται περί διενέργειας αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας και της διαχείρισης των τρεχουσών και επειγουσών υποθέσεων".  

Με εκτίμηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

Υποψήφιος Πρόεδρος για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Τα Μέλη της πρωτοβουλίας «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια