Looking For Anything Specific?

Από Γιαπωνέζο σε Νότιο Κορεάτη η ΑΕΠ Κοζάνης!

 

 Πριν από λίγους μήνες η ΑΕΠ Κοζάνης, μια μικρή ομάδα που αγωνίζεται στην Football League τάραξε τα νερά φέρνοντας τον διεθνή Ιάπωνα φορ, Τακαγιούκι Μοριμότο. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στον Γιαπωνέζο να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας της πανδημίας υποχρέωσε τον Μοριμότο να αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη. 

 Λίγους μήνες μετά, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος η ΑΕΠ επιμένει ...ασιατικά. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Κοζάνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Κορεάτη, Σαντζίν Λι ο οποίος πριν τέσσερα χρόνια είχε δοκιμαστεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά και του Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού και Καλλιθέας, χωρίς να μπορέσει να αγωνιστεί. 

 "Κατάγομαι από την Κορέα και είμαι 20 ετών. Αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είχα έρθει στην Ελλάδα και πιο παλιά, όταν ήμουν 16 χρονών και έκανα προπονήσεις με την Κ17 του Παναθηναϊκού. Δοκιμάστηκα στον Λεβαδειακό, στον Αστέρα Τρίπολης και στην Καλλιθέα, αλλά δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω ηλικίας. Χαίρομαι που επιστρέφω στην Ελλάδα, όνειρο μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να βρεθώ στη νέα μου ομάδα", δήλωσε.

 Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΠ βρίσκεται ο γνωστός ατζέντης ποδοσφαιριστών Πασχάλης Παπαδόπουλος που βοηθάει συμβουλευτικά την ομάδα της Κοζάνης.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης

"Μπήκε επιτέλους στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα το νέο απόκτημα της ΑΕΠ Κοζάνης ο Κορεάτης Σαντζίν Λη. Ο 20χρονος που λόγω της απότομης διακοπής προπονήσεων τον περασμένο Οκτώβρη δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην ομάδα μας, θα βρίσκεται σήμερα στην Κοζάνη για να ενταχθεί στη δύναμη μας. Θα παραμείνει σε καραντίνα όπως προβλέπουν οι οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του. Καλώς ήρθες Σανγκ Τζίν, ή αλλιώς στα Κορεάτικα “Οσέο Οσίμπσιο Σανγκτζίν”".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια