Looking For Anything Specific?

Ακαδημίες: Προπόνηση σε εξωτερικό χώρο με μηδέν βαθμούς στην Γερμανία για τα παιδιά

 




Στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία μέριμνα, καμία απάντηση, καμία αντίδραση στις προτάσεις που κατά καιρούς έχουν κατατεθεί σχετικά με το άνοιγμα των Ακαδημιών που εξακολουθούν τους τελευταίους 4 μήνες να βρίσκονται σε αναστολή.

Σε άλλες χώρες , περισσότερο επιβαρυμένες επιδημιολογικά, η προσέγγιση είναι διαφορετική. 

Στην Γερμανία τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει δοθεί άδεια για προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο. Στις ομάδες μπάσκετ τα παιδιά(όλων των ηλικιών) προσέρχονται στην προπόνηση με δική τους μπάλα, εφόσον ο δείκτης κρουσμάτων στην περιοχή στην οποία ανήκουν παραμένει κάτω από 100 ανά 100.000 κατοίκους. Σε περιοχές με δείκτη κάτω από 35 επιτρέπονται οι προπονήσεις και στα κλειστά γήπεδα. Επίσης επιτρέπονται οι προπονήσεις(ατομικά σε κλειστούς χώρους) και στα παιδιά των κλιμακίων και των Εθνικών ομάδων. 

Είναι αξιοσημείωτο πως στην Γερμανία έχει δοθεί η συγκεκριμένη άδεια δίχως να ευνοείται από καιρικές συνθήκες(σε αντίθεση με την Ελλάδα δηλαδή), κάτι που έχει ως αποτέλεσμα αρκετές ακαδημίες να βγαίνουν έξω για προπόνηση σε μηδέν (0) βαθμούς Κελσίου, όπως υπεύθυνα μας ενημέρωσαν Έλληνες κόουτς που εργάζονται στην Γερμανία. Αυτό που φοβούνται είναι η ολοένα μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων καθώς αρκετές περιοχές και μεγάλα αστικά κέντρα βρίσκονται στο κόκκινο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια