Looking For Anything Specific?

Κατέρρευσε στο παρκέ, έπεσε σε κώμα, συνήλθε και αναζητά απαντήσεις- Η δυσάρεστη περιπέτεια του Κιοντάε Τζόνσον(vid.)

 

 Ήταν 12 Δεκεμβρίου του 2020 όταν ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής των Φλόριντα Γκέιτορς Κιοντάε Τζόνσον  κατέρρεε στο παρκέ του γηπέδου δευτερόλεπτα μετά από ένα τάιμ άουτ, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Φλόριντα Στέιτ για το NCAA σοκάροντας την κοινή γνώμη. Ο Κιοντάε μεταφέρθηκε αρχικά σε ένα κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έπεσε σε κώμα. Τρεις ημέρες μετά ξύπνησε κι από τότε ο ίδιος και οι γιατροί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο: Τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κατάρρευση; 

"Ήμουν σίγουρα πολύ φοβισμένος μόλις ξύπνησα. Ήμουν μπερδεμένος δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Ξύπνησα και είδα την γιαγιά μου στο δωμάτιο να προσεύχεται...", λέει. Περίπου 20 ημέρες μετά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όμως το μυστήριο παρέμενε. Γιατί το αστέρι των Florida Gators έπεσε σε κώμα; Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να εξηγήσουν με βεβαιότητα το φαινόμενο και συνεχίζουν ανά τακτά διαστήματα να τον υποβάλουν σε εξετάσεις.

 Ο Τζόνσον είχε βγει θετικός σε έλεγχο για τον COVID-19 το καλοκαίρι και αρχικά διαδόθηκε μια φήμη σύμφωνα με την οποία ο ιός προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, μια ιογενή λοίμωξη του καρδιακού μυός η οποία οδήγησε σε αυτό το επεισόδιο όμως οι γιατροί απέρριψαν αυτήν την εκδοχή και συνεχίζουν να ψάχνουν. 

"Πηγαίνω ακόμη στο γιατρό κάθε 2 εβδομάδες", λέει που ο Κιοντάε Τζόνσον που αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει εάν θα καταφέρει να παίξει ξανά μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. "Το ελπίζω, με στηρίζουν οι γονείς μου, δεν ξέρω τι θα κάνω εάν οι γιατροί μου πουν πως δεν θα είμαι σε θέση να παίξω ξανά. Παραμένω αισιόδοξος. Στη ζωή δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο, αυτό έχω καταλάβει. Ακόμη και στην χειρότερη εκδοχή όμως θα παραμείνω κοντά σε αυτό που αγαπάω, κοντά στο μπάσκετ", δηλώνει.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια