Looking For Anything Specific?

Champions League: Το lockdown κι ο κορονοϊός "ξεσπιτώνουν" Λειψία και Γκλάντμπαχ

 


Οι συνθήκες lockdown στη Γερμανία και τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, αναγκάζουν τη Λειψία και τη Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ να «ξεσπιτωθούν» για τη φάση των «16» του Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, δεδομένου ότι η σχετική απαγόρευση σε σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο ισχύει – τουλάχιστον – ως τις 17/02, η αναμέτρηση μεταξύ Λειψίας και Λίβερπουλ (16/02) ήδη έχει αποφασιστεί ότι θα διεξαχθεί εκτός Γερμανίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πολύ «φρέσκο» ρεπορτάζ, ο αγώνας κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στην Puskas Arena στην Ουγγαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προταθεί η αντιστροφή των εδρών, ώστε να γίνει το πρώτο παιχνίδι στο Άνφιλντ και το επόμενο – αν το επιτρέψουν οι συνθήκες – στη Red Bull Arena, καθώς επίσης και η ιδέα να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Αγγλία. Ωστόσο, αμφότερες απορρίφθηκαν.

Στην περίπτωση του αγώνα μεταξύ Γκλάντμπαχ και Μάντσεστερ Σίτι, που είναι προγραμματισμένος για τις 24/02, τα πράγματα είναι εξίσου θολά και, όπως όλα δείχνουν, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκτός γερμανικού εδάφους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Δανία, ο γερμανικός σύλλογος προσέγγισε ήδη τη Μίντγιλαντ ώστε να χρησιμοποιήσει τη δική της έδρα για την αναμέτρηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις τοπικές δημοτικές αρχές.

Πηγή: www.repress.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια