Looking For Anything Specific?

Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ο Κώστας Διαλυνάς στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου

 


Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ(20 Μαρτίου) έχει ξεκινήσει με την Θεσσαλονικιά Τασούλα Κελεσίδου, να πλαισιώνει την ομάδα της "Αναγέννησης" με μια σημαντική προσωπικότητα από τον χώρο του κλασικού αθλητισμού

Πρόκειται για τον Κώστα Διαλυνά από το Ηράκλειο Κρήτης, που ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του με την “Αναγέννηση” και αποτελεί τον οικουμενικό υποψήφιο της Κρήτης, καθώς είναι ένα πρόσωπο καθολικής αποδοχής με διακομματική απήχηση και δυναμική.

Άνθρωπος του αθλητισμού, πρώην αθλητής στίβου, κριτής αλλά και πολύπειρο αθλητικό στέλεχος, με θητεία τόσο στο Υφυπουργείο Αθλητισμού όσο και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υπήρξε ειδικός σύμβουλος του Γιάννη Κουράκη και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σαρρή.

Ο Κώστας Διαλυνάς είναι χωρίς αμφιβολία μία ισχυρή υποψηφιότητα για την ομάδα της Κελεσίδου, καθώς είναι πρόσωπο που μπορεί να διαμορφώσει και να εγγυηθεί κλίμα ενότητας, αλλά και να διασφαλίσει την ανάπτυξη του Κρητικού στίβου.

Η ανακοίνωση της υποψηφότητας του Κώστα Διαλυνά έγινε με την παρακάτω δήλωση:

“Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου και των άλλων μεγάλων πρωταθλητών μας που συμπορεύονται μαζί της, σε συνεργασία με αθλητικά στελέχη και νέους παράγοντες με ήθος, αγάπη και όραμα για τον Κλασικό Αθλητισμό συστρατεύομαι στην προσπάθεια τους για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού.

Εδώ και χρόνια παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον Κλασικό Αθλητισμό και από όποια θέση ευθύνης υπηρέτησα προσπαθούσα να είμαι αρωγός στις ανάγκες σωματείων, παραγόντων, αθλητών και προπονητών του Στίβου.

Τώρα ήρθε η ώρα να μεταφέρω τις γνώσεις μου, τις προτάσεις για τα προβλήματα σας, αλλά και την κριτική σας στο νέο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ. Aξίζει να δοθούν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους".

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1961, ο Κώστας Διαλυνάς είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός. Από πολύ μικρός βρέθηκε στον αθλητισμό και υπήρξε αθλητής στίβου. Απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, αλλά και κριτής στίβου.

Έχει διατελέσει σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Κουράκη, καθώς επίσης και συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Δημήτρη Σαρρή σε θέματα στρατιωτικού αθλητισμού, σχολικού αθλητισμού και μαζικών προγραμμάτων.

Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Επιτροπής Σχολικού Αθλητισμού (ΕΣΑΘ), καθώς επίσης και πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής στήριξης προγραμμάτων μαζικής άθλησης και ανάδειξης ταλέντων της ΓΓΑ.

Ήταν στέλεχος της οργανωτικής ομάδας για το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην πόλη του Ηρακλείου. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ποδηλασίας Κρήτης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια