Looking For Anything Specific?

Πέταξε καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο και απολύθηκε- Ο κόουτς που "μιμήθηκε" τον Μπόμπι Νάιτ(vid.)

 

 Τσατίστηκε με αποφάσεις των διαιτητών, πέταξε μια καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο (όπως είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια ο Μπόμπι Νάιτ) και η ομάδα του τον απέλυσε! Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν στις ΗΠΑ σε επίσημο αγώνα Λυκείων της Ιντιάνα με πρωταγωνιστή τον Νικ Μουρ (του Gary Lighthouse College Prep Academy) ο οποίος εκνευρισμένος από αποφάσεις διαιτητών πέταξε μια καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Bowman Academy

 Φυσικά οι διαιτητές τον απέβαλαν, το σχολείο ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το συμβάν και λίγα 24αωρα μετά ανακοινώθηκε η αποπομπή του από την ομάδα. Ειδικά στην Ιντιάνα δεν είναι… άγνωστα τέτοια περιστατικά. Στην ιστορία έχει μείνει το επεισοδιακό παιχνίδι του Indiana University με το Purdue το 1985 στο οποίο ο κόουτς –θρύλος του Ιντιάνα, Μπόμπι Νάιτ πέταξε μια καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο. 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω γονείς και παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε. Αυτές τις ημέρες είχα την ευκαιρία να σκεφτώ κάποια πράγματα. Μιλάμε στα παιδιά για τον αθλητισμό και τα οφέλη του. Αυτό που έκανα ήταν ασυγχώρητο, δεν θα ήθελα ποτέ κανένας παίκτης να δείξει τέτοια συμπεριφορά, έπρεπε να βρω έναν καλύτερο τρόπο να αντιδράσω" , δήλωσε ο κόουτς Μουρ στους "NWI Times"

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια