Looking For Anything Specific?

Η μπασκετική Μπεσίκτας πληρώνεται σε bitcoin από χορηγό της!

 



Το bitcoin, ένα εικονικό νόμισμα, φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτή την νέα… τάση που μάλιστα υπόσχεται υψηλές αποδόσεις κέρδους στους κατόχους τους

Η μπασκετική Μπεσίκτας, φέτος αγωνίζεται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχοντας για χορηγό φανέλας την  εταιρεία κρυπτονομισμάτων "Icrypex". 

Η συμφωνία αγγίζει τα 1,3 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί η αντιστοιχία των χρημάτων αυτών θα καταβληθεί εξ ολοκλήρου σε Bitcoin.

"Θέλουμε να επεκτείνουμε αυτή την συνεργασία μας με την Μπεσίκτας και σε άλλες δράσεις", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Είναι η πρώτη αθλητική χορηγία στον κόσμο μιας εταιρείας που συνεργάζεται άμεσα με σύλλογο πληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο αν και στο παρελθόν, το 2019 μια επενδυτική πλατφόρμα,  "eToro" είχε ανακοινώσει πως θα χρησιμοποιούσε κέρδη από το Bitcoin για να πληρώσει  χορηγίες  με επτά συλλόγους της Premier League. Επίσης έχει ανακοινωθεί πως αρκετά κλαμπ (Γιουβέντους, Παρί, Ατλέτικο) δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα!

Το Bitcoin, που παρουσιάστηκε το 2009, είναι νόμισμα που δεν έχει φυσική μορφή, πρόκειται για μια ψηφιακή μονάδα αξίας που μπορεί να ανταλλάσσεται ηλεκτρονικά.  Τους τελευταίους μήνες η άνοδος της αξίας των κρυπτονομισμάτων έχει διχάζει την κοινή γνώμη: Κάποιοι προειδοποιούν για κερδοσκοπική φούσκα που αναπόφευκτα θα σκάσει υπάρχουν όμως και απόψεις που αναφέρουν πως το bitcoin  ήρθε για να μείνει ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κεντρικές τράπεζες θέλουν να καθιερώσουν δικό τους εθνικό ψηφιακό νόμισμα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια