Looking For Anything Specific?

Έκανε κουπί για 70 ημέρες: Η 21χρονή Τζάσμιν Χάρισον έγινε η νεαρότερη γυναίκα που διέσχισε τον Ατλαντικό

Μια 21χρονη Βρετανίδα από το βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, η Τζάσμιν Χάρισον έγινε η νεαρότερη γυναίκα στην ιστορία που κατάφερε να διασχίσει μόνη της τον Ατλαντικό Ωκεανό. Η εταιρεία που ανέλαβε την διοργάνωση, η Atlantic Campaigns, επιβεβαίωσε πως η Τζάσμιν έκανε κουπί για 70 ημέρες 3 ώρες και 48 λεπτά καλύπτοντας 4.800 χιλιόμετρα στο ταξίδι από την Ισπανία μέχρι την Αντίγκουα ένα νησί της Καραϊβικής. 

 "Δεν φοβάμαι το νερό, διδάσκω κολύμβηση σε νεαρά παιδιά. Η ιδέα μου μπήκε το 2018 κι από τότε άρχισα να το οργανώνω. Φυσικά δεν ήταν εύκολο. Στην διάρκεια του ταξιδιού παραλίγο να συγκρουστώ με ένα μεγάλο πλοίο επίσης το σκάφος μου ανατράπηκε και δυο φορές. Κατανάλωνα μεγάλες ποσότητες φιστικιών αλλά και Nutellas", έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter και πρόσθεσε: 

"Το καλό είναι πως ξεφεύγεις από όλα, από τα social media , αρνητικές ειδήσεις... Βέβαια είχα ένα δορυφορικό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσα κάθε μέρα με την μητέρα μου". Σε ερώτηση σχετικά με αυτό που της έλειψε περισσότερο αυτό το διάστημα είπε: "Το φαγητό, σίγουρα το φαγητό". Η προηγούμενη νεαρότερη γυναίκα-κωπηλάτης που διέσχισε τον Ατλαντικό ήταν η 22χρονη Κάτι Σποτζ από τις ΗΠΑ( 3 Ιανουαρίου-14 Μαρτίου 2010).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια