Looking For Anything Specific?

Απίστευτο συμβάν: Μαθητής της Α΄Λυκείου "βούτηξε" στο κενό από τον 3ο όροφο του σχολείου του!

 



Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Δεν αφορά τον Αθλητισμό, έρχεται όμως να προστεθεί ως συμβάν σε μια στιγμή που η Κοινωνία δείχνει "κουρασμένη" και σε απόγνωση με αφορμή όσα συμβαίνουν κι έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο. 

Όπως επιβεβαιώθηκε,  μαθητής ιδιωτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης της πρώτης τάξης Λυκείου έπεσε στο κενό την ώρα του μαθήματος από ανοικτό παράθυρο υπό το βλέμμα των συμμαθητών του. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. 

Στο σχολείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ειδικοί ψυχολόγοι, για τη στήριξη των μαθητών ενώ το συμβάν ερευνάται από την Αστυνομία. 

Όπως αναφέρει στο protothema.gr πηγή από το νοσοκομείο, ο νεαρός μαθητής κατά την εισαγωγή του θεωρήθηκε βαρύ ως περιστατικό, με τους γιατρούς από την πρώτη ώρα να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να διαχειριστούν τα πολλαπλά τραύματα που φέρει.

"Είναι σε βαριά κατάσταση. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να αποκαταστήσουν τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι, στο θώρακα και την κοιλιά. Οι γιατροί έχουν δρόμο μπροστά τους, ενώ είναι έτοιμη και η ΜΕΘ στην περίπτωση που χρειαστεί" τόνισε η πηγή του νοσοκομείου.

Για όλα όσα συνέβησαν, το ιδιωτικό σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο μαθητής για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε κατά την διάρκεια του μαθήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στον μαθητή από το υγειονομικό προσωπικό του ιδρύματος, ενώ η διεύθυνση του Σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενημερώνοντας άμεσα και τους γονείς του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια