Looking For Anything Specific?

Μετά τον Μαραντόνα ο Χατζηπαναγής: Αυτή είναι η νέα δημιουργία του street artist Ηλία Στύλου

 

 Ο street artist καλλιτέχνης Ηλίας Στύλος που έγινε περισσότερος γνωστός με αφορμή την όμορφη δημιουργία του(την απεικόνιση της μορφής του Ντιέγκο Μαραντόνα) σε τοίχο σχολείου της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη… ξαναχτύπησε! Το νέο του έργο αποτυπώθηκε στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Ηρακλή στο Κατσάνειο. 

Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του Γ.Σ. ο 33χρονος καλλιτέχνης φιλοτέχνησε την μορφή ενός εκ των σπουδαιότερων μπαλαδόρων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον αξεπέραστο Βασίλη Χατζηπαναγή. Ο «Βάσια» απεικονίζεται με την θρυλική φανέλα της δεκαετίας του 1980 του Ηρακλή.

 
Ο Ηλίας Στύλος υπογράφει τα έργα του ως Hayate που στα ιαπωνικά σημαίνει «τυφώνας». Τον Δεκέμβριο του 2020 θυμίζουμε πως η απόφαση του να αναπαραστήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε τοίχο Δημοτικού Σχολείου είχε προκαλέσει αντιδράσεις από μερίδα εκπαιδευτικών και γονέων που διαφώνησαν με την επιλογή του έχοντας τις ενστάσεις τους για το αν ο Αργεντίνος σταρ αποτελούσε πρότυπο ή όχι για τα παιδιά! 


Η θεματολογία του καλλιτέχνη πάντως δεν εξαντλείται στο ποδόσφαιρο. Πριν από λίγους μήνες έκανε τοιχογραφία του Μικρού Πρίγκιπα (βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ) στο 23ο Δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς.

 
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια