Looking For Anything Specific?

Οι πρωταγωνιστές: Η πρόκριση, ο νέος κόουτς, τα πρόσωπα που ξεχώρισαν...





Μαρία Σάκκαρη

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία απέκλεισε την Ισπανίδα Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (πρώην Νο1, νικήτρια 2 Grand Slam στο παρελθόν) και προκρίθηκε στον προημιτελικό του Abu Dhabi Open. Εκεί η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν ( Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης). Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (11/1 στις 10:00 π.μ.- Cosmote Sport).
Η Σάκκαρη δεν έχει καλή παράδοση στις αναμετρήσεις της με την Κένιν καθώς μετράει δυο ήττες απέναντι της σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Ελληνίδα τενίστρια σήμερα(10/1), συμπλήρωσε 550 αγώνες έχοντας 330 νίκες. 




Οντέτ Κάτας 

Είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στον "εξάστερο". Επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έζησε έντονες συγκινήσεις ως παίκτης. Ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2000, όταν «πλήγωσε» την αγαπημένη του Μακάμπι. Μετά το τέλος του αγώνα τότε, ξέσπασε σε κλάματα και έσπευσε να αφιερώσει μεταξύ άλλων την "κούπα" του Παναθηναϊκού στον καλό του φίλο Γιώργο Καλαϊτζή που ήταν στον πάγκο τραυματίας. Στους «πράσινους» 21 χρόνια μετά πλην του Καλαϊτζή, ο Κάτας θα βρει κι έναν ακόμη καλό φίλο, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. 

 Δεν τον λες και άπειρο. Συμπληρώνει 16 χρόνια στους πάγκους(είτε ως ασίσταντ , είτε ως χεντ κόουτς). Δεν έχει δοκιμαστεί στην Ευρωλίγκα, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα (καλοκαίρι 2007 ως τον Γενάρη του 2008) όταν πήρε το "χρίσμα" από την Μακάμπι.


 



Γιώργος Παπαγιάννης-Ντίνος Μήτογλου

Οι δυο "ψηλοί" του Παναθηναϊκού πρωταγωνίστησαν στη νίκη των "πρασίνων" επί της ΑΕΚ με 80-75. Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε double double με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ο Μήτογλου πέτυχε 17 πόντους με 7 ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός από αύριο(11/1) μπαίνει σε ρυθμούς διαβολοβδομάδες στην Euroleague.




Ίαν Μίλερ 

 Ο 29χρονος απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ, Ίαν Μίλερ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στην εύκολη νίκη του Προμηθέα επί του Ηρακλή με 85-61. Πρόσφερε 21 πόντους, 5 ασίστ (χωρίς να αποφύγει όμως τα λάθη αφού έκανε συνολικά 8).

 


ΛεΜπρον Τζέιμς
 


 Δικαιωμένος για την απόφαση του να βοηθήσει χρηματοδοτώντας δράσεις με στόχο να ενεργοποιήσει πολιτικά συμπολίτες του αισθάνεται ο super star των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρον Τζέιμς μετά τα τελευταία γεγονότα στο Καπιτώλιο. Ο "βασιλιάς" πόσταρε το εξής βίντεο:

 

Χερόνιμο Μπαράλες 


 Ο Μπαράλες το...βιολί του. Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε ξανά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης δίνοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ξεχωριστή μορφή ο Χερόνιμο Μπαράλες. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής(που μπήκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη) το 2006 , σε ηλικία 18 ετών ήταν ήδη επαγγελματίας παίκτης στο ράγκμπι! Έπαιζε στην Ατλέτικο Μπάνφιλντ. Ένα χρόνο μετά έκανε στροφή στον "βασιλιά των σπορ". Το 2013 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα(Αστέρας Τρίπολης) και την επόμενη χρονιά (2014-15) αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League.


Ομάρ Ελ Καντουρί 

 Βοήθησε στα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να αλλάξει αγωνιστική φυσιογνωμία προς το καλύτερο μετά το πρώτο ημίχρονο στην νίκη του Δικεφάλου επί του Βόλου (3-1). Διανύει την 4η χρονιά του στον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός(μεγαλωμένος στις Βρυξέλλες) που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Άντερλεχτ, κυνήγησε κάποια χρόνια την καθιέρωση στο πρωτάθλημα της Serie A (Μπρέσια, Νάπολι, Τορίνο, Έμπολι). Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2021 κι έχουν αρχίσει επαφές για την επέκταση του.

Καρλίτος

Ο 30χρονος με καταγωγή από την πόλη Αλικάντε της Ισπανίας πέτυχε το 5ο φετινό του γκολ και ήταν εκ των κορυφαίων στη δύσκολη νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική της SuperLeague. O Καρλίτος πάει καλά με τον Παναθηναϊκό, όμως δύσκολα θα σπάσει το ατομικό του ρεκόρ που είναι 24 γκολ σε μια σεζόν (2017-18) με την Βίσλα Κρακοβίας. Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΛ πέτυχε ο 21χρονος Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του έβαλε τα κλάματα αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 4 χρόνια. 


Μπόι Βάτερμαν 

 Καλό παιχνίδι από τον Μπόι Βάτερμαν. Ο 36χρονος Ολλανδός γκολκίπερ ήταν σταθερός, έκανε καλές επεμβάσεις προστατεύοντας την εστία του στο 0-0 του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ. Προέρχεται από την Χερενφέιν, έχει παίξει στην Αιτχόφεν ενώ για μια 5αετία είχε ρίξει άγκυρα (2015-20) στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια