Looking For Anything Specific?

Τι έκανες πάλι Στεφ; Η ζωή του, τα παιδικά χρόνια κι ο δρόμος προς την κορυφή- Το ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Στεφ Κάρι

 


 Ο Στεφ Κάρι άφησε άφωνο το ΝΒΑ, πετυχαίνοντας 62π. στην πιο τρελή βραδιά της καριέρας του, στη νίκη των Γουόριορς με 137-122 επί των Μπλέιζερς. Ποιος είναι ο Στεφ Κάρι, πως είναι ως προσωπικότητα; Πως ήταν τα παιδικά του χρόνια; Τι ρόλο παίζει στην ζωή του η οικογένεια. 

Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα (όπως και σε πολλά άλλα ακόμη), δίνει ο ίδιος όπως και άνθρωποι που τον γνώρισαν καλά μέσα από το ντοκιμαντέρ "Stephen Vs The Game" το οποίο προβλήθηκε το 2019 στο Facebook Watch. Ο Κάρι (γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1988 στο Άκρον του Οχάιο) , μιλάει για την πατέρα του(Ντελ) βετεράνο παίκτη του ΝΒΑ και την μητέρα του(Σίντελ) αθλήτρια του βόλεϊ, για τα μαθητικά του χρόνια στην Βόρειο Καρολίνα στο Queensway Christian College του Οντάριο , για την πορεία του στο NCAA και την ανάδειξη του ως πρώτο σκόρερ South Conference και για τα ρεκόρ του στα τρίποντα. 

Επίσης για το draft του 2009 (νούμερο 7 από τους Γουόριορς) , την επαγγελματική πορεία , την σύζυγο του (Ayesha Alexander) και τα τρία τους παιδιά.

 Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε σε έξι επεισόδια. Δείτε κάποια από αυτά:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια