Looking For Anything Specific?

Αυτό θα πει αγάπη για την ομάδα: Φίλαθλοι αγόρασαν 72.000 εισιτήρια για να στηρίξουν οικονομικά το αγαπημένο τους club




Ένα ποσό της τάξης των 360.000 ευρώ περίπου έβαλε στα ταμεία της η Ντιναμό Δρέσδης, ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της χώρας, μετά την μαζική κινητοποίηση φιλάθλων της. 

Η διοίκηση της Ντινάμο έβγαλε προς πώληση εισιτήρια των 5 ευρώ για την αναμέτρηση με την Ντάρμσταντ (για το Κύπελλο), ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει με την αγορά τους ώστε να βοηθηθεί οικονομικά από την στιγμή που φέτος στερείται εσόδων λόγω της απαγόρευσης εισόδου των φιλάθλων. Όπως ανακοινώθηκε οι φανς της Ντινάμο (που ως γνωστό είναι πολύ δραστήριοι και δυναμικοί) αγόρασαν 72.112 εισιτήρια(!) για ένα παιχνίδι ...φάντασμα που δεν παρακολούθησαν. "Αυτό που έγινε ήταν φανταστικό, είμαστε υπερήφανοι για αυτόν τον κόσμο" υποστήριξε ο αρχηγός της ομάδας Φίλιπ Χόζινερ

Η Ντινάμο Δρέσδης ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1950 στην Ανατολική Γερμανία ως η ομάδα της Αστυνομίας. Έχει έδρα την Δρέσδη η οποία και ισοπεδώθηκε από βομβαρδισμούς στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ντινάμο κέρδισε 8 πρωταθλήματα Ανατολικής Γερμανίας. Αγωνίσθηκε για 4 σεζόν στην Μπουντεσλίγκα όμως το 1996 υποβιβάστηκε.


        

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια