Looking For Anything Specific?

Τα "διπλά" της ΑΕΚ, του ΟΦΗ και η "πράσινη" επιστροφή: Οι πρωταγωνιστές...

 







Λίνος Χρυσικόπουλος

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο της σερί στην Basket League.  Η "Ένωση" παραμένει αήττητη εδώ και 14 μήνες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παρά τις απουσίες της, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Επικράτησε στο Ιβανώφειο του Ηρακλή με 79-72 έχοντας σε καλή μέρα τους Ματσιούλις(18π.) και Λάνγκφορντ(16π.) όμως εμείς θα δώσουμε ένα extra credit στον Λίνο Χρυσικόπουλο για τους 12 συνεχόμενους πόντους με τους οποίους η ΑΕΚ έκτισε μια διαφορά ασφαλείας στο α΄ ημίχρονο 30-21. Ο Λίνος τελείωσε με 14 π. και ήταν από τους καλύτερους παίκτες για την ομάδα του. Καλός ο Καββαδάς από τους γηπεδούχους(με 21 π. και 7 ριμπάουντ). 

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Ζιάγκος είπε πως προβληματίζεται από την απόδοση ενός παίκτη του: "Μας προβληματίζει η απόδοση του Ντάνιελ καθώς περιμένουμε περισσότερα πράγματα".Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την άποψη πως η βάση για τη νίκη ήταν η άμυνα της ΑΕΚ: "Η βάση ήταν η άμυνά μας, η πολύ καλή μας άμυνα για 35 λεπτά"



Άνταμ Σμιθ


Την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ιωνικός που επικράτησε με 76-97 της Λάρισας η οποία λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε... αγνώριστη όπως δείχνει και η τελική  διαφορά των +21π. Πολύ καλός για τους νικητές ο Άνταμ Σμιθ (με 19π. 6/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα). Από κοντά κι ο Χόλογουελ(18π.). 


Τιμ Σπάρβ

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα της SuperLeague(12η αγωνιστική) πέτυχε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν με 1-0 της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, δεν είχε πολλές φάσεις και ουσιαστικά κρίθηκε από το αυτογκόλ του Φινλανδού Τιμ Σπαρβ στο 58΄. Η Λάρισα έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.


Λούκας Βιγιαφάνιες 

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό του Λάζλο Μπόλονι. Στην επιστροφή τους μετά από 2,5 χρόνια στη Λεωφόρο οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντίνος είναι ηγετική φυσιογνωμία κάτι που απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Όχι γιατί ευστόχησε σε πέναλτι στο 33΄ (το 2-0 "έγραψε" ο Αϊτόρ στο 59΄) αλλά γιατί κέρδισε "μάχες" και έδινε ηρεμία στην ομάδα με την παρουσία του.

 

Ντέβιν Ντέιβις

Το Λαύριο πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στη BasketLeague. H ομάδα του Χρ. Σερέλη επικράτησε του Μεσολογγίου με 87-70 σε ένα παιχνίδι που έλεγξαν από το β΄10άλεπτο κι έπειτα. MVP  του Λαυρίου ήταν ο Ντέιβις με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Εβανς με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.


Άρης Λυκογιάννης

Είναι το νέο πρόσωπο στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου στο μπάσκετ. Σήμερα (12/12) ο Άρης Λυκογιάννης έκανε τις πρώτες του τοποθετήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού(13/12) ντέρμπι με τον Άρη στο Paok Sports Arena(στις 16.00)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια