Looking For Anything Specific?

Η Λάνα Ντελ Ρέι διασκευάζει τον ύμνο της Λίβερπουλ: «Υou’ll Νever Walk Alone»

 



Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη όμως στις φλέβες της ρέει ...σκοτσέζικο αίμα καθώς οι γονείς της Ρομπ και Πατ Γκρέι έχουν καταγωγή από την Σκωτία ενώ αρκετές φορές έχει εκδηλώσει δημόσια την αγάπη και υποστήριξη της για την ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι που αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε ώστε να διασκευάσει τον ύμνο της Λίβερπουλ, το θρυλικό «You Never Never Walk Alone», για τις ανάγκες ενός νέου ντοκιμαντέρ για την ομάδα της Premier League.

Η Λάνα Ντελ Λέι δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ντελ Ρέι έγραψε στην ανάρτηση: «Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος (You Never Never Walk Alone) - accapella. Για το νέο ντοκιμαντέρ για τη Liverpool x @liverpoolfc».

Λίγα λόγια για την Λάνα

*Ήρθε στον κόσμο στις  21 Ιουνίου  του 1986 .Το πραγματικό της όνομα είναι Elizabeth Woolridge Grant.  

*Το καλλιτεχνικό της όνομα Lana Del Rey το απέκτησε το 2011 . Το "Lana" είναι προς τιμή της ηθοποιού Lana Turner. Το “Del Rey” είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό αυτοκίνητο της Ford, το Del Ray!

* Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Video Games” τον Ιούνιο του 2011 και το συνόδευσε το video τον Αύγουστο του 2011. Είχε περισσότερα από 30 εκατομμύρια views τους πρώτους 5 μήνες στο youtube. Αυτόματα η καριέρα της απογειώθηκε. 

*Σε συνέντευξη της έχει παραδεχθεί πως ήταν αλκοολική. Χρειάσθηκε μάλιστα να μπει από τα 14 της εσώκλειστη στο Kent School του Connecticut όπου έμεινε  μέχρι τα 18 της προκειμένου να αποτοξινωθεί!

* Το album “Born to die” ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For the new documentary about Liverpool x @liverpoolfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey) στις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια