Looking For Anything Specific?

Ο σεληνιασμένος Χάαλαντ απειλεί την Μπάγερν στο Klassiker!

 

Ντόρτμουντ-Μπάγερν στη Βεστφαλία

Klassiker στη Βεστφαλία, Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου, αντάμωσαν και προ 38 ημερών στο Σούπερ Καπ (3-2 οι Βαυαροί) όπου ο Ερλινγκ Χάαλαντ σκόραρε για πρώτη φορά εναντίον τους και μετρά φέτος 10 γκολ σε ισάριθμα επίσημα. Από καρέ νικών σε επίσημα έρχεται η Μπορούσια, 3-0 στην Μπριζ μεσοβδόμαδα. Η Μπάγερν, στο δικό της μεσοβδόμαδο, επικράτησε 6-2 στο Σάλτσμπουργκ αλλά το σκορ ήταν μαγική εικόνα, για ώρα προβλημάτισε, ειδικά ανασταλτικά. Τις οκτώ σερί νίκες σε επίσημα έφτασαν οι Βαυαροί, εξ ου και φαβορί στα στοίχημα προγνωστικά.

Αμφίβολοι οι Χούμελς και Εμρέν Τσαν στους Βεστφαλούς, με Γκορέτσκα και Τολισό να ανακάμπτουν η Μπάγερν αλλά λείπει ο Ζιλέ. 

Στα της παράδοσης, η Μπάγερν νίκησε στα έξι από τα τελευταία επτά στην Bundesliga, λίγο πιο πριν (Μάιος 2016) η τελευταία ισοπαλία, 1-1 στο Ντόρτμουντ. Για πρώτη φορά από το 2009 αναμετρώνται ούσες ισόβαθμες, τότε (ξανά στη Βεστφαλία) η Μπάγερν είχε συνθλίψει με 5-1 την Μπορούσια του Γιούργκεν Κλοπ

Μια σκέψη ο Χάαλαντ, αλλού κυκλοφορεί στο 1.70 για anytime σκόρερ κι αλλού ως και 2.40, μια άλλη να μη νικήσει η Μπάγερν, επιλογή που μπορεί βεβαίως να σε… εκθέσει. Ντέρμπι είναι, γίγαντες και οι δύο, δεν γίνεται τέτοια απόκλιση στις τιμές ειδικά όταν η Μπάγερν πίσω δεν είναι φερέγγυα. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια