Looking For Anything Specific?

Οι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής δράσης του διημέρου

 





Μπρούνο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα… το βιολί του. Ο Πορτογάλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 4ο γκολ της σεζόν(σε σύνολο 7 αγώνων) στη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο(0-1). Ο Άρης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» πραγματοποιούν την καλύτερη εκκίνηση πρωταθλήματος της ιστορίας τους με 6/7 νίκες!


Ελ Καντουρί

Δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ όμως ήταν ο...λυτρωτής του. Ο Ελ Καντουρί βρήκε δίχτυα στο 92΄ οδηγώντας τον Δικέφαλο σε μια αγχωτική νίκη (2-1) επί του ΠΑΣ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια(βρέθηκε στο βασικό σχήμα) έπειτα από 127 ημέρες. Ο Πορτογάλος χρησιμοποιήθηκε στην φυσική του θέση (αριστερό εξτρέμ). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άντρια Ζίβκοβιτς.

        
Πέτρος Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ με 4-1. Τι κι αν δεν πέτυχε γκολ; Μοίρασε τρεις ασίστ και ταλαιπώρησε τον αντίπαλο με τις εμπνεύσεις του. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως είχε και τρίτο... ημίχρονο. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας κατακεραύνωσε μετά το τέλος του αγώνα την τεχνική ηγεσία της ομάδας του για λάθη και κακή διαχείριση, γεγονός που προκάλεσε την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της ομάδας.

 

Λάζλο Μπόλονι

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός… πήγε περίπατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με οπαδούς του Ολυμπιακού να υβρίζουν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα (1-0) και τον Λάζλο Μπόλονι να… αγανακτεί on air. «Γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας…», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός.

  
Στίβεν Γκρέι

Είναι ένας από τους καλύτερους αμερικανούς γκαρντ που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Το είχε αποδείξει και στην προηγούμενη θητεία του με το Λαύριο. Ο Στίβεν Γκρέι με τα δυο εύστοχα τρίποντα που πέτυχε στο τέλος της παράτασης στο Ιβανώφειο έδωσε τη νίκη στο Περιστέρι (71-75) απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή. 

Κακή η διαιτησία των Κορομηλά, Παναγιώτου και Καλδίρη που "φόρτωσε" με τρεις τεχνικές ποινές τον πάγκο του Ηρακλή ενώ είχε λανθασμένες εκτιμήσεις σε δυο περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα.


Ντανίλ Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τα κατάφερε. Έγινε ο 2ος Ρώσος, μετά από τον Νικολάι Νταβιντένκο, που κατακτάει το πρωτάθλημα μετά τον θρίαμβο του με ανατροπή στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο  επί του Ντομινίκ Τιμ. Ο Μεντβέντεφ εκτός από την πολυπόθητη κούπα, κέρδισε και το έπαθλο των 1.564.000 δολαρίων!

 


Μίλος Τεόντοσιτς

Τι έκανε ο άνθρωπος; Ο Μίλος Τεόντοσιτς άφησε... άφωνους συμπαίκτες και αντιπάλους με την πάσα που έβγαλε στο τοπικό ντέρμπι της Βίρτους με την Φορτιτούντο Μπολόνια. Δείτε την σχετική φάση:

 


Νίκος Χουγκάζ

Σε ένα πρωτάθλημα με ξένους σχετικά χαμηλής ποιότητας, το να πρωταγωνιστεί ένα 20χρονο παιδί από την Ελλάδα προσφέρει μια...χαραμάδα αισιοδοξίας. Ο Νίκος Χουγκάζ πέτυχε 18 πόντους με 11 ριμπάουντ στην πρώτη νίκη του Ιωνικού στο πρωτάθλημα απέναντι στο Λαύριο (91-81). MVP του αγώνα ήταν ο Άνταμ Σμιθ είχε 18 πόντους, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια