Looking For Anything Specific?

Τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» την αγωνιστική δράση του διημέρου







Κώστας Φορτούνης

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Εθνικής μας στο Κισινάου επί της Μολδαβίας με 0-2. Νίκη με την οποία η Ελλάδα έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την Σλοβενία. Ο Φορτούνης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μπακασέτα για το 0-2.  "Δεν έχω να απαντήσω σε κάποιον κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ στο γήπεδο. Άλλες φορές είμαι καλός, άλλες όχι. Προσπαθώ να βοηθάω στους συμπαίκτες μου και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.


Σκάϊλερ Μπόουλιν

Καλός κι ο Βεργίνης, κι ο Τσαϊρέλης κι ο Καββαδάς στη νίκη του Ηρακλή επί του Ιωνικού με 77-67 για την 4η αγωνιστική όμως… το ομολογούμε: Ο Σκάιλερ Μπόουλιν είναι η αδυναμία μας. Πέτυχε 7 πόντους με 12 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 29:53. Με κασέ περίπου 10.000 δολάρια τον μήνα ο Ηρακλής τον απέκτησε από την Γερμανική Βούισμπουργκ. Εξαιρετικός δημιουργός, ηγετική φυσιογνωμία.

 

Γιάννης Αθηναίου

Ήταν ο MVP της νίκης του Περιστερίου επί του Τρικούπη με 84-72 με  17 πόντους (1/1 δίποντο, 5/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ σε 24:15). Κι όλα αυτά στην επιστροφή του μετά από έναν πολύμηνο τραυματισμό. Στα πρόσωπα του συγκεκριμένου αγώνα προσθέστε και τον Αργύρη Πεδουλάκη που επέστρεψε ξανά στο Περιστέρι (για 7η φορά έγραψε ο Σκουντής και για να το λέει ο Βασίλης έτσι θα ναι) για ένα ακόμη ντεμπούτο.

 

 Βαγγέλης Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στον Ιωνικό μετά το διαζύγιο με τον Κουφό με στόχο να πετύχει την παραμονή της ομάδας στη κατηγορία. Ο πολύπειρος (στα 58 του πλέον )Αγγέλου ξέρει από δυσκολίες έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με ΑΕΚ, Άρη, Τρίκαλα, Προμηθέα, Λάρισα αλλά και Αναντολού Εφές, Ντιναμό ως συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

 

Λουίς Χάμιλτον

Έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος στη Formula1 στην Τουρκία. Συγκινήθηκε και μας συγκίνησε με την δήλωση του μετά το τέλος του αγώνα: "Αυτό είναι για όλα τα παιδιά που ονειρεύονται αυτό που μπορεί να φαντάζει αδύνατο. Μπορείτε κι εσείς! Δεν έχω λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μας. Δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν ερχόμουν σε αυτή την ομάδα και το ταξίδι μας μέχρι τώρα ήταν απίστευτο. Νιώθω τόσο περήφανος". Εύγε στον Βρετανό Λουίς.

 

Γιάννης Σφαιρόπουλος

Η νίκη της Μακάμπι επί της Ζαλγκίρις με 85-57 δεν είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να συμπεριλάβουμε τον Σφαιρόπουλο στα «πρόσωπα» αλλά η δήλωση του μετά το τέλος του αγώνα «Εμείς παίζουμε μπάσκετ. Αν έχουμε πίεση εμείς, τι πίεση πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που έχουν συγγενείς στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω του ιού; Πίεση στο μπάσκετ; Δεν έχεις πίεση στο μπάσκετ. Πίεση θα είχες αν έχανες την δουλειά σου και δεν μπορείς να δώσεις φαγητό στα παιδιά σου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μιλάμε εμείς για πίεση. Απλά πρέπει να παλεύουμε". Έγραψε ο κόουτς. 



Κερέμ Καντέρ

Ο Τούρκος φόργουορντ (αδελφός του NBAερ Ενές Καντέρ που "κατακεραυνώνει" διαρκώς με δηλώσεις του τον Ταγίπ Ερντογάν) ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη του Κολοσσού επί του Λαυρίου (77-62) με 23π και 8 ριμπάουντ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Κολοσσού στη φετινή Basket League, έπειτα από δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, κόντρα σε Περιστέρι και Μεσολόγγι. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια