Looking For Anything Specific?

Πρώην πρόεδρος του Ηρακλή ίδρυσε σωματείο για την ενίσχυση του ελληνικού στόλου!

 


Ταμείο με στόχο την άμεση ενίσχυση του Πολεμικού μας Ναυτικού  συγκρότησε ο νεοσυσταθείς φορέας με τίτλο: «Ταμείον Ελληνικού Στόλου ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ».

Η ιδέα της δημιουργίας του συγκεκριμένου φορέα ανήκει στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν θυμίζουμε πως είχε εμπλακεί ενεργά με την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά Υπερσύγχρονης Φρεγάτας ώστε να την δωρίσει στο Πολεμικό Ναυτικό της Χώρας αλλά και να συμβάλει  στην συντήρηση, επισκευή, μεταλλαγή, εγκατάσταση νέων οπλικών συστημάτων μεταγενέστερα.

"Είναι απόλυτη ανάγκη να ενισχύσουμε το Ναυτικό μας. Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από Διεθνές Δίκαιο, από διπλωματία, από συμβάσεις. Άλλωστε πότε τήρησαν την υπογραφή τους; Οι Τούρκοι ένα καταλαβαίνουν: την δύναμη. Την δύναμη που είναι απαραίτητη για την Πατρίδα μας ώστε να είναι «Σεβαστή στους φίλους και φοβερή στους εχθρούς». 

Να συστρατευθούμε λοιπόν όλοι οι απανταχού της γης, να συμβάλλουμε όλοι πλούσιοι και φτωχοί στον Ιερό σκοπό της σωτηρίας της Πατρίδας. Να δημιουργήσουμε «Ταμείον Ελληνικού Στόλου", είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Εμφιετζόγλου σε παλαιότερη επιστολή του προς το Ελληνικό κοινοβούλιο. Η αίτηση έγκρισης του σωματείου υποβλήθηκε στις 23/10 στο Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 5684/42/2020.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είχε έρθει μετά...Βαΐων και κλάδων στον Ηρακλή το 2000, είχε μεγαλεπίβολα σχέδια για την ομάδα μπάσκετ, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την κατασκευή μεγάλου αθλητικού κέντρου στη θέση του Ιβανωφείου, η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και άλλαξε επίπεδο εντός και εκτός γραμμών του γηπέδου όμως πολύ σύντομα, σε διάστημα ενάμιση περίπου έτους ο κ. Εμφιετζόγλου αποχώρησε μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στον Απ.Γενίτσαρη(ΓΣ Ηρακλής).  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια