Looking For Anything Specific?

Σε δημοπρασία τα δώρα του Τζόρνταν στον αγαπημένο του σωματοφύλακα

Ο Τζον Μάικλ Βόζνιακ(με την περίεργη κόμη),  που δυστυχώς έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής της ομάδας ασφάλειας του Μάικλ Τζόρνταν αλλά κι ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του MJ.

 Αρκετές φορές (όπως αποδείχθηκε και στα πλάνα του ντοκιμαντέρ «The Last Dance»), οι δυο τους επιδίδονταν σε κόντρες τυχερών παιχνιδιών στα αποδυτήρια των Σικάγο Μπουλς πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Κάποια από τα δώρα που ο Μάικλ Τζόρνταν είχε κάνει στο πέρασμα των ετών στο Βόζνιακ περιήλθαν στην κατοχή του «Lelands Sports Memorabilia» που τα βγάζει σε δημοπρασία.

 Πρόκειται για ένα χρυσό ρολόι Rolex που του έκανε δώρο τα Χριστούγεννα του 1993, ένα δακτυλίδι με διαμάντια πιστό αντίγραφο από την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος των Μπουλς, μια φανέλα από την θητεία του με τους Ουίζαρντς και το σακάκι ασφαλείας που ο Βόζνιακ φορούσε στη διάρκεια της συνεργασίας του με τους Σικάγο Μπουλς. Ο Τζον Μάικλ Βόζνιακ πέθανε σε ηλικία 69 ετών. Ήταν βετεράνος του στρατού και πρώην αστυνομικός σε τμήμα του Σικάγο. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια