Looking For Anything Specific?

"Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει"-Στο πλευρό των πλημμυροπαθών οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Η σφοδρή πλημμύρα της προηγούμενης εβδομάδας έπληξε  ιδιοκτησίες, σπίτια, αγρούς και κήπους των κατοίκων του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη, μεταξύ Ηρακλείου και Μαλίων

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ο ΟΦΗ αφιέρωσε τη σημερινή (17/11) ημέρα ώστε να συνδράμει στις προσπάθειες των πλημμυρoπαθών να ανασυνταχθούν. Πιο συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές και μέλη του επιτελείου του ΟΦΗ μπήκαν στο πούλμαν και επισκέφτηκαν σημεία που είχαν πληγεί. Έπιασαν, σκούπες, λάστιχα και δομικά υλικά, και βοήθησαν ώστε να επανέλθουν οι ιδιοκτησίες των πληγέντων σε βιώσιμη κατάσταση.

 Η δράση έγινε σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου. Μάλιστα, ο φροντιστής του ΟΦΗ, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης, ανέλαβε να πλύνει όσα ρούχα συγκεντρώθηκαν για τους πλημμυροπαθείς, ώστε να τους παραδοθούν καθαρά. Εκτός αυτού, οι Κρητικοί θα συλλέξουν ρούχα, προκειμένου να συνδράμουν στην αντίστοιχη δράση του «Δικτύου Εθελοντών Οφιτζήδων». 

 Ο ΟΦΗ έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook τα εξής: "Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει..." - Μαχάτμα Γκάντι. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, στηρίζοντας εθελοντικά την προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου στον καθαρισμό της περιοχής και δίνοντας ελπίδα για την επόμενη μέρα".

  Δείτε φωτογραφίες από την δράση των μελών του ΟΦΗ στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες:
Πηγή:ΟΦΗ, www.Repress.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια