Looking For Anything Specific?

Μπαμπάς έτρεξε σε Μαραθώνιο σμπρώχνοντας το καρότσι της κόρης του!



"Το σύνδρομο Down δεν θα μας κρατήσει πίσω, μαζί θα πάμε ακόμα πιο μακριά". Το μήνυμα του Γρηγόρη Σκουλαρίκη(Grigori Skoulariki) συγκινητικό κι ακόμη πιο γενναία και άξια συγχαρητηρίων η πράξη του. 

 Ο Γρηγόρης αθλητής ο ίδιος, αποφάσισε να συμμετάσχει στον Virtual Athens Marathon καλύπτοντας μια απόσταση 42,2 χιλιομέτρων έχοντας για παρέα σε αυτές τις 3 ώρες (για την ακρίβεια 2:59:27) την κόρη του Αγγελική το καρότσι της οποίας έσπρωχνε σε όλη την διαδρομή. Την προσπάθειας τους παρακολουθούσε και η έγκυος γυναίκα του!  Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας  ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τυα εξής:

 "Λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Εκεί που ο πόνος του μπαμπά και η εξάντληση της υπομονής της Αγγελικής πάνε παράλληλα, λες και νιώθει ο ένας τον άλλο. Τα καταφέραμε όμως και είμαστε πολύ περήφανοι, γιατί τα καταφέραμε μαζί! 

Παρά τη δυσκολία της διαδρομής (417μ θετική υψομετρική με πολλές στροφές), είχαμε πει ότι πρέπει να τελειώσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για την Αγγελική, αλλά το ότι καταφέραμε και σπάσαμε το φράγμα των 3 ωρών σε αυτή την προσπάθεια ήταν το κερασάκι στην τούρτα. 

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα άντεχα ούτε εγώ, ούτε η Αγγελική 5 λεπτά ακόμα. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλη αυτή την τρελή προσπάθεια θα έχω να σας λέω τις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν εκεί κατά μήκος της διαδρομής και μας στήριξαν με την παρουσία τους. Καταρχάς στην καταπληκτική μαμάκα που παρότι ετοιμόγεννη ήταν όλες τις ώρες εκεί απέξω να μας ενθαρρύνει (της είχαμε πάντως έτοιμο όχημα σε περίπτωση που σπάγαν τα νερά). 

Μαζί της βεβαίως πάντα και ο παππούς με τη γιαγιά μας. Επίσης πολλά ευχαριστώ για τις βοήθειες σε μένα, αλλά κυρίως στην Αγγελική κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στον Γιώργο Σ. , τον Άγγελο, τον Ζήση, τη Ντενίζ, τη Σοφία Α., την Κωνσταντίνα και στους guest star Δημήτρη Κ. Διονυσία Κ. Νίκη Μ. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και τα μηνύματα συμπαράστασης τις προηγούμενες μέρες. Το σύνδρομο Down δεν θα μας κρατήσει πίσω, μαζί θα πάμε ακόμα πιο μακριά".



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια