Looking For Anything Specific?

Ο Στεφ Κάρι «ανακρίνει» τον Μπιλ Γκέιτς- Ο ιδρυτής της Microsoft σε μια ιδιαίτερη συνεύρεση με τον σταρ των Γουόριορς

 

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι μόνο ένας χαρισματικός αθλητής κι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ που έχει περάσει από το ΝΒΑ. Έχει κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες τις οποίες κατά καιρούς εκφράζει με διάφορους τρόπους ενώ όπως φαίνεται αγαπάει και τη δημοσιογραφία. Πριν από λίγους μήνες η συνομιλία του με τον Αμερικανό επιδημιολόγο Άντονι Φάουτσι στο κανάλι του, στο youtube έτυχε μεγάλης αποδοχής γεγονός που φαίνεται να τον οδήγησε στην απόφαση να καθιερώσει αυτού του  είδους τις διαδυκτιακές επαφές, με διάφορες  προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας της ιατρικής, της πολιτικής κ.α.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς είχε μια ξεχωριστή συνεύρεση και με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Microsoft, τον Μπιλ Γκέιτς. «Ας υποθέσουμε πως πηγαίνεις να ζητήσεις δουλειά στην Microsoft. Γιατί να σε προσλάβω;». Ήταν μια από τις ερωτήσεις του Στεφ Κάρι. Ο σπεσιαλίστας σουτέρ έχει φιλοξενήσει επίσης στο κανάλι του στο youtube και την Αφροαμερικανίδα πολιτικό των Δημοκρατικών Στέισι Άμπραμς.

Σε ρόλο… δημοσιογράφου βρέθηκε και στο «PGA Championship»( πρωτάθλημα του γκολφ) καθώς εμφανίσθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα προκειμένου να κάνει δυο ερωτήσεις στον 23χρονο πρωταθλητή Κόλιν Μορικάουα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια