Looking For Anything Specific?

«Πρέσινγκ» στον αθλητισμό από τον κορονοϊό- Βροχή οι αναβολές αγώνων



Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και οι φόβοι που υπήρχαν για αναζωπύρωση των κρουσμάτων κορονοϊού δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Η αύξηση θετικών τεστ προκαλεί ήδη μεγάλα προβλήματα στον επαγγελματικό κι όχι μόνο αθλητισμό  που βαδίζει ξανά σε αχαρτογράφητα …νερά. 

Ας δούμε όμως σε ποιες ομάδες και ποια αθλήματα είχαμε τα τελευταία 24αωρα ανακοινώσεις κρουσμάτων:

*Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε πως μετά από τεστ που έγιναν βρέθηκαν θετικά 10 μέλη της  ομάδας. Η Superleague ήδη ανακοίνωση την αναβολή του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

* Σε καραντίνα ήδη βρίσκονται ομάδες της Football League. Αναλυτικότερα θετικά κρούσματα βρέθηκαν στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας ενώ τα σχετικά πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν και στην περίπτωση του ΑΟΔ(ομάδα από την Μεσσηνία).

* Στο μπάσκετ η ΚΑΕ Λαύριο ανακοίνωσε την ύπαρξη 4 κρουσμάτων με τον ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα. 

* Στη Θεσσαλονίκη η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης(ΕΚΑΣΘ) αποφάσισε ξανά την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων της για διάστημα 2 εβδομάδων οπότε και θα αξιολογηθούν και πάλι οι συνθήκες. 

*Αναβολή αγώνων για τις 24-25 Οκτωβρίου ανακοίνωσε και η ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας).

*Στο βόλεϊ η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε πως βρέθηκαν θετικοί 4 αθλητές της ανδρικής ομάδας.Επίσης, με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ ενημέρωσε για την παρουσία κρούσματος κορονοϊού στον Μίλωνα. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League.  

Υπό το βάρος του διαρκώς αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων σε  πανελλήνιο επίπεδο η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιτρέψει την παρουσία ενός μικρού έστω ποσοστού φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα εκτιμώντας πως "δεν θα περνούσαμε το σωστό μήνυμα στην κοινωνία".

Προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισαν αρκετές ακόμη επαγγελματικές ομάδες(ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, ΑΕΚ στο μπάσκετ κλπ), με την λίστα τα τελευταία 24ωρα να μεγαλώνει διαρκώς. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια