Looking For Anything Specific?

Ταξίδεψε στον Αρκτικό Κύκλο για να κάνει καθιστική διαμαρτυρία!



Φορώντας χοντρά ρούχα και κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε«νεανική διαμαρτυρία για το κλίμα», μια 18χρονη Βρετανίδα επέλεξε να εκφράσει τις ανησυχίες της για την κλιματική αλλαγή κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία πάνω σε ένα κομμάτι πάγου!

Η Μία-Ρόουζ Κρεγκ ταξίδεψε από το Μπρίστολ μέχρι τον Αρκτικό Κύκλο ώστε να στείλει το μήνυμα της. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Greenpeace που απαθανάτισε το περιστατικό η Μία-Ρόουζ κάυισε στον πάγκο για περισσότερες από πέντε ώρες.

"Είμαι εδώ, επειδή θέλω να δω με τα μάτια μου τι διακυβεύεται και τι κινδυνεύει στον Αρκτικό Ωκεανό, τον κρίσιμο αυτό προστάτη του πλανήτη. Σήμερα, εγώ και οι ακτιβιστές των Παρασκευών για το Κλίμα (σ.σ που συμμετείχαν πέρυσι στις μαθητικές εκδηλώσεις) αγωνιζόμαστε για την άμεση δράση απέναντι στην κλιματική κατάρρευση", δήλωσε στο CNN και πρόσθεσε:"Είμαι εδώ για να ζητήσω από τους ηγέτες μας να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ωκεάνια καταφύγια, προστατεύοντας αυτό το σημαντικό αλλά εύθραυστο μέρος. Προλαβαίνουμε να στραφούμε προς έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής και ήπιες μορφές ενέργειας. Και η στιγμή για να το κάνουμε είναι τώρα".



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια