Looking For Anything Specific?

«Ψήφισε» Ελλάδα η κόρη του ιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς

 



Δεν περνάει καλοκαίρι που να μην επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά η καλλίγραμμη Μάλορι Έντενς , κόρη του ιδιοκτήτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Η 24χρονη Μάλορι λίγες ημέρες πριν πόσταρε φωτογραφία της στο instagram, το οποίο συνόδευε μια ελληνική σημαία και η φράση «my favorite place»(σ.σ. το αγαπημένο μου μέρος).

Αρκετοί Έλληνες διαδικτυακοί της φίλοι την επιβράβευσαν για την επιλογή της. Αυτή ασφαλώς δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στη χώρα μας καθώς κατά το παρελθόν έχει "ανεβάσει" φωτογραφίες σε social media, από διάφορα νησιά (Μύκονος, Σαντορίνη κλπ).

Η Μάλορι είναι ένα ένα από τα τέσσερα παιδιά του Ουές Εντενς, ο οποίος απέκτησε μετοχές των Μπακς το 2014, χρονιά κατά την οποία η 18χρονη τότε θυγατέρα του είχε εκπροσωπήσει τα «ελάφια» στο ντραφτ. Πέρσι είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με αφορμή μια αντιπαράθεση της με τον διάσημο υποστηρικτή των Ράπτορς , τον ράπερ Drake.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο ιδιοκτήτης των Μπακς Ουές Έντενς είχε ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα της ομάδας του είναι να διατηρήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι ένας φανταστικός τύπος. Είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας. Προφανώς και θέλουμε να είμαστε κομμάτι της ζωής του για το υπόλοιπο της καριέρας του».


 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια